Book en 30 min. hudkonsultation til 199 kr. og få dem refunderet ved køb af min 350 kr. hudpleje produkter eller ved bestlling af en ansigtsbehand
Book nu

Vores ansigtsbehandlinger

Vi tilbyder behandlinger til alle hudtyper og hud tilstande og arbejder med nogle af verdens bedste produkter på markedet.

NIMUE
I klinikken arbejder vi med Nimue, som er et Dermacosmeceutical hudpleje, baseret på de bioteknologiske og phytoceotiske ingredienser.
Det er et unikt koncept, som markant går ind og reparere og forbedre hudens sundhed i alle dens lag.

Sammen med Nimue hjælper vi dig på vej mod realistiske mål samtidig med, at du opnår de bedste resultater for en sundere og flottere hud. Hvis man forventer at få de allerbedste resultater skal man huske at hjemmepleje og klinikbehandlinger går hånd i hånd. Alt afhængig af din hudtype og hudtilstand, kan vi skræddersy behandlinger til lige netop dig. Man kan købe kurforløb på alle frugtsyre og microneedling behandlinger og det kan kombineres på mange måder afhængig af problematikken eller fokusområderne.
Herunder kan du kort læse om nogle af de forskellige behandlingers formål samt forløb: 

Nimues egenskaber:
- Unikt AHA koncept Maximum boost til huden og minimal irritation
- Refill system, som gavner miljø og pengepung
- Ingen lanolin eller
mineralske olier
- Ingen comedogene ingredienser
- Ingen fysiske korn, som mindsker over-stimulering, der kan forøge talgproduktionen, fortykkelse af St. Corneum (det øverste lag ) og som også kan føre til hyperpigmentering
- Uden syntetiske farvestoffer og duftstoffer
- 10 leveringssystemer Sikrer optimal optagelse af aktive ingredienser i huden
- Fri for parabener
- Sikkert at anvende under
graviditet og amning

EFTER ALLE SYRE BEHANDLINGER:
• Undgå varme som sauna, dampbad og hård træning samme dag – dette
kan give blussen og varme reaktion i huden.
• Undgå sol

OBS: Du kan ikke booke voksbehandlinger i ansigtet samtidig med en frugtsyrebehandling. Der skal som minimum gå 3 dage imellem.
Vi sammensætter et kurforløb så det passer din hud.
Køb et kurforløb på 6 behandlinger og betal for 5.(den billigste får du gratis) 

Behandlinger

15 % triple AHA Bio Active Complex
Nimues starter peel, som altid er den første syrebehandling der udføres min. 1-2 gange før der evt. opgraderes til stærkere behandlinger. Bedste resultat opnåes bedst ved flere behandlinger ca 4-6 og som et kurforløb alt efter hudens behov. Vælger man ikke at opgradere til stærkere behandlinger kan et kurforløb på 12 være essentielt. 
Denne behandling er for alle hudkvalifikationer, dog ikke den sensitive hudtype. 
1 behandling 599 kr. 

SRC-peel
Denne form for peeling arbejder med syre og enzymer, så den er også velegnet til en hyperpigmenteret, miljøbelastet eller problematisk hud. 
Den går mere specifikt ind og reparere i den specifikke hud klassifikation. Virker rigtig godt som et kurforløb og vekslende med microneedling. Kan abefales fra 6-12 behandlinger eller i kombination med en af de andre behandlinger. 
Denne behandling kan ikke bookes hvis man ikke bruger nimue produkter derhjemme og har fået bio-active 15% først. 
1 behandling 829,00 kr.

Thermal detox peel
Denne behandling arbejder med aktivt kul, varme, mild frugtsyre og enzymer, som dybderenser, detoxer, ilter og exfolierer huden. Den giver huden færre urenheder og linjer med en finere overflade, øjeblikkelig fugt og fylde, mere glød og forfinet porestørrelse.
1 behandling 499,00 kr. 

Specialiseret Microneedling
Det er en behandling til dig som mangler spændstighed og mere collagen tilførsel. 
Behandlingen udføres med en nål på 1mm som rulles på huden sammen med superfluids og TDS'er og hyualoronsyre. 
1. behandling 1499 kr. (da du køber rullen til dig selvpersonligt, som kan bruges op til 6 gange)
2. behandling 889,00 kr. pr. gang 

Skræddersyet behandlinger
Her tager vi altid udgangspunkt i hudens tilstand samtidig med vi fokusere på dine ønsker. Det kan fx. være hvis du vil have mere massage eller du i perioder har flere urenheder så vi skal fokusere på dybderensen osv. Alle skræddersyede behandlinger er med frugtsyre hvis du bruger syre i din hjemmepleje. Dog kan man nogle gange vurdere om huden hellere skal have en mere beroligende behandling lige i denne omgang. Vælg derfor skræddersyet hvis du er i tvivl, så finder vi sammen en rigtig god løsning.
Comfort Zone

Udover Nimue arbejder vi også med comfort zone, som er 100 % vegansk. Produkterne er uden: Silikone, sulfater, mikroplastik, parabener, MI-konservering, animalske indholdsstoffer eller farvestoffer. Comfort Zone er vokset til et internationalt prisbelønnet spa-brand med en bræd vifte af eksklusive, resultatorienterede spabehandlinger og hjemmeplejeprodukter. 

Sacred Nature bio-regenerative skincare

I Sacred Nature behandlinger får du de vigtigste antioxidante og regenerative egenskaber, som kombineres med en fugtgivende, opstrammende eller rensende effekt, afhængigt af din huds behov.

Perron Rigot Voks & Sugaring


I klinikken sætter vi kvalitet i førsteprioritet og derfor arbejder vi med Perron Rigot.
De er på verdensplan en af de førende inden for hårfjerning, da de opfandt den første voks uden strips, som kaldes Hot Wax.
De er kendt for deres lave smeltetemperatur og var netop også de første for at få patent på det i 1972. 
I dag har Perron Rigot mere en 20 patenter inden for voks og er nr. 1 voks mærke på de største voksmarkeder i verden, såsom Frankrig, USA og England. 

Patenterede formler sikre en mere smertefri og ren hårfjerning da voksen indkapsler hårene og fjerner dem ved roden meget skånsomt. Derfor bliver huden ikke udsat for traume og undgår derfor også inflammation, rødme og andre bivirkninger som skoldning, da voksens lave smeltetemperatur på 37 grader forhindre dette. 

Historien bag sugaring:

Sugaring er en meget gammel hårfjerningsteknologi, der går mere end 1000 år tilbage i tiden. Det blev brugt i Fønikien og Egypten af faroer, deres koner og præster/præstninger. De fjernede hårene på kroppen med sukker som var et symbol på renhed.

Denne metode er nu blevet udbredt til lande i Scandinavian og mellemøsten, som mest er kendt som karamel (varm sukkervoks).

Sukkervoksen kan bruges alle steder på kroppen, uden risiko for forbrændinger, allergi mm. Sugaring er 100 % naturlig, vegansk, økologisk, og derudover efterlader den huden fugtet og blød da den eksforliere huden.

Har du tendens til indgroede hår og sensitiv hud er sugaring valget for dig.
ICONIC LONDON

Brandet blev udviklet i 2015 af en makeup artist. Alle produkterne er veganske og kendt verden over. Nogle af deres produkter har vundet danish beauty awards 2022 og flere var nomineret.
Med Iconic London får du en ekstrem glød, let og holdbar makeup til gode priser.
Du kan komme forbi klinikken og prøve produkterne.