Ganova Skønhedsklinik

Oplev skønhedens magi med Perron Rigot voks & sugaring

I vores klinik sætter vi kvalitet i højsædet, og derfor har vi valgt det allerbedste inden for hårfjerning: Perron Rigot. Dette er ikke bare almindelig voks og sugaring; det er skønhedens magi i handling!


Perron Rigot er en verdenskendt pioner inden for hårfjerningsteknologi. De revolutionerede branchen ved at introducere den første voks uden brug af strips, kendt som Hot Wax. Med mere end 20 patenter inden for voksbehandling er Perron Rigot konstant på forkant med udviklingen og leverer en enestående oplevelse.


Hvad gør Perron Rigot så unik? Deres patenterede formler sikrer, at hårene indkapsles ved roden og fjernes skånsomt. Resultatet? Smertefri hårfjerning uden at din hud udsættes for traumer, inflammation, rødme eller skoldning. Med en smeltetemperatur på blot 37 grader Celsius kan du stole på, at din hud får den bedste behandling.

Udover Perron Rigot arbejder vi også med sugaring. Denne metode går mere end 1000 år tilbage i historien, og den er nu blevet udbredt til lande i Skandinavian og mellemøsten, som mest er kendt som karamel (varm sukkervoks). Sugaring er kendt for at være 100 % naturlig, vegansk og økologisk. Den efterlader din hud fugtet og blød og er ideel, hvis du lider af indgroede hår eller har følsom hud.


Så hvorfor vælge vores behandlinger med Perron Rigot voks & sugaring? Fordi vi tror på at give dig den ultimative skønhedsoplevelse. Besøg vores klinik i dag og lad os vise dig skønhedens magi – smertefri, effektiv og skånsom hårfjerning, der efterlader din hud fornyet og smuk.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Udfyld venligst formularen med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af, hvad du søger.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Derfor skal du vælge os!

Hyggelig atmosfære

Du vil føle dig afslappet og velkommen i vores hyggelige og beroligende atmosfære.

Central beliggenhed

Vores klinik er centralt placeret i Benløse, hvilket gør det nemt for dig at besøge os fra forskellige omkringliggende områder.

Skræddersyede behandlinger

Vi tilbyder skræddersyede skønhedsbehandlinger, der er tilpasset dine individuelle behov og ønsker.

Ekspertise

Vores team består af erfarne skønhedseksperter, der er dedikerede til at levere de bedste resultater og rådgivning.

SoMe

Følg vores hverdag

Sommer tilbud til ansigt behandling 499 kr.

Book tid

Kontakt

Ganova Skønhedsklinik

CVR: 43434055

Benløseparken 2, st. 16, 4100 Ringsted

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 27 82 60 90

E-mail: dina@ganova.dk

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu!

+27 82 60 90

Ønsker du en anden tid end, hvad du kan se i booking systemet er du velkommen til at ringe og vi finder en tid sammen. Tjek dog altid, hvilke tider som er ledige i bookingen da tiderne er udvidet ift. butikstiderne nogle af dagene.

Copyright © 2021 Ganova Skønhedsklinik ApS. Alle rettigheder forbeholdes.